EL projecte en essència

Avui dia estem saturats de productes i informació, per aquest motiu cal observar, analitzar i innovar. La clau està a entendre les necessitats del consumidor i saber vendre. Nosaltres tenim la capacitat d’arribar al top of mind del nostre públic, mitjançant l’anàlisi estratègic del marc sociocultural, la creativitat i el disseny. Aquesta és la visió global que farà que els nostres clients arribin a nosaltres i així poder crear comunitat.

Assesors
Ismael Ardid

Reeixit, reconegut i guardonat Maitre i sommelier. Forma part de l’equip de la General de Vinos des dels seus inicis i col·labora estretament en la direcció estratègica i en la direcció tècnica. Treballa a casa projecte enològic sobre el terreny. Comparteix impressions amb els enòlegs i els inculca la filosofia i valors de la companyia per aconseguir vins excellents.

Catalunya i la seva cultura
Catalunya i la seva cultura

Gràcies als vins de Catalunya podem conèixer part de la seva cultura. La tradició dels més de 2000 anys de viticultura, les característiques del clima y dels sòls, les varietats del raïm i l’aplicació de la tecnologia més avançada fan de Catalunya una regió vinícola reconeguda a tot el món, amb un prestigi que va en augment.

Els vins catalans són tradició, qualitat i varietat. El nostre projecte abasta les DO de Catalunya, Penedès, Montsant, Priorat i Terra Alta.